Friss

kajainfo bitek #1


CSI Jorja is növényevő GoVeg.com.

vega terhesség, gyerekek és tinik

terhesség alatti vegetáriánus étkezés valamint a kisdedek vegának nevelése csodás módja az egészséges életvitel megkezdéséhez. Dr. Benjamin Spock szerint - aki a világ talán legnagyobb tiszteletnek örvendő gyermekorvosa - azoknál a gyerekeknél akik nem esznek húst alacsonyabb a kockázat súlyprobléma, cukorbetegség, magas vérnyomás és rák kialakulásának esélyére.

halálos halak

a halhús manapság erősen szennyezett és mérgezett mindenféle vegyi anyok által, melyek rákot és agyi elváltozásokat okozhatnak. ezen kívül a hal a legveszélyesebb baktériumforrás az összes étel közül.

ha szerinted a hal egészséges étel, akkor olvass tovább..

a halak az ember által olyannyira szennyezet vizekben élnek, hogy azt elképzelni is nehéz. minden alkalommal amikor halat eszel mindenféle baktérium, szennyeződés és nehézfémek kerülnek a gyomrodba.


az Illinois-i egyetem kutatói kiderítették, hogy a hal elfogyasztása után az ember vérében olyan magas a PCB szint, hogy nehezebben emlékezik vissza a fél órája hallott információra.

a halak teste magába szívja a vízből a mérgező vegyi anyagokat, mely által a vegyi anyagok koncentrációja növekszik ahogy a táplálékláncban egyre feljebb kerül az állat. a nagy halak - mint a tonhal és a lazac - táplálékául szolgáló kisebb halakban koncentrálódott vegyi anyagokat is magukba szívják. a halhús szépen elraktározza a szennyeződéseket, mint ahogy a PBC is, ami májkárosodást, idegrendszeri zavarokat, magzat károsodást is okozhat; dioxint, amit kapcsolatba hoztak a rák kialakulásával; radioaktív anyagokat; és más veszélyes szennyeződéseket: kadmium, higany, ólom, króm és arzén - ezek veseelégtelenségtől kezdve a mentális zavarokon keresztül akár rákot is okozhatnak. ezek a mérgek a halat fogyasztó emberek szervezetében a zsírrétegekben raktározódnak évtizedekig.

a tenger gyümölcseinek fogyasztása az USA-ban az elsőszámú oka az ételmérgezéseknek. rengeteg folyó szennyezett emberi és állati ürülékkel amely a veszélyes koli baktériumot is tartalmazza. tehát a (tengeri)halfogyasztással feleslegesen tesszük ki magunkat egy csúnya közepes óder súlyos lefolyású bakteriális fertőzésnek, idegrendszeri károsodásnak, még akár a halálnak is.